Ecosave

Wie zijn wij?

Wij zijn gespecialiseerd in water- & energiebesparende producten met Comfort in het dagelijks leven

Sinds 1991, al bijna 30 jaar biedt ECOSAVE droge toiletoplossingen voor uw woning, tiny house, camper of woonschip, die aan comfort en kwaliteit voldoen. Zowel bouwpakketten als de kant en klare toiletsystemen van Separett, Clivus Multrum, etc.

Wij ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze toilettenoplossingen met betrekking tot eenvoud, ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Dat is de belangrijkste reden dat je onze toiletten overal ter wereld en in elk klimaat zult vinden, van de koudste plekken in Groenland tot de heetste in Afrika.

Droge toiletten zijn de grootste stap in drinkwater besparing en tegelijk afvalwater besparing. Ook voor de overige ‘water’punten, zoals douche en kranen, bieden we 50 tot 70% water-besparende producten. Samen brengen we zo het waterverbruik met al gauw 75% terug met behoud van COMFORT !

Zo is het dan ook mogelijk, om in je eigen waterbehoefte te voorzien dankzij onze duurzame, koele regenwateroplossingen. Want gemiddeld valt er zo’n 900L per m2 op dak wat te gebruiken is.

Al dit water moet ook gereinigd worden en daar hebben we de kleinste ‘grijswater’ afvalwater zuivering ECOROLL voor gemaakt, van 500 tot 1000L voor een gezin. Deze tank wordt op maat gemaakt en kan ook mee verhuizen met een Tiny House bijvoorbeeld.

Tot slot bieden we ook oplossingen in de zonne-energie, zodat je met je zonnepanelen naast elektriciteit ook tegelijk warm water krijgt. Dat kunt U dan voor de douche, wasmachine of warme kraan gebruiken. Dubbel rendement! Naast deze zonne-energie bieden we ook kleine kook-kachels die in de winter naast warmte ook warm water leveren, naast een hartverwarmend mooi en schoon vuur.

Hiermee zorgen we dat een huishouden, volledig zelfvoorzienend kan zijn, en heel comfortabel kan leven met een minimale milieu belasting  en hele lage lasten.

Tiny House kachel

De Tiny House kachel met glas in de vuurhaard, zie je het hout, goudgeel branden. Tegelijk, is er de optie van een warmtewisselaar in de kachel, die warm water levert voor douche, wastafel en keuken.
Deze Tiny kachel kan VERWARMEN, KOKEN en warm water leveren !
Alle 3 in 1 !


TinyHouse kachel
Regenwater opvang

Met speciale, platte tanks hoe je niet diep te graven om te plaatsen. Het regenwater wordt eerst gezuiverd voor het in de tank komt.
In de grond of onder het terras blijft het koel en donker bewaard.
Hou rekening met minimaal 1500L per persoon inhoud. Dit regenwater gaat dan door onze Microfiltratie in huis, die het kraakhelder en schoon van bacteriën maakt.
Zo kun je het gebruiken voor toiletspoeling, wasmachine maar zelfs voor de douche!

Regenwater opvang
Droogtoilet villa 9010

Het Villa droogtoilet is een modern, waterloos, urine-scheidend systeem.
Dankzij ingebouwde ventilatie geen geurtjes in de toiletruimte, lekker fris. Kan op elke locatie geplaatst worden.
Hoeft niet vaak geleegd te worden ca. 1x per maand, afhankelijk van het aantal gebruikers.
Met dit droogtoilet bespaard u ca. 15.000L drinkwater per jaar en tegelijk ook afvalwater.

5 jaar Garantie


Droogtoilet villa

Hoofdkantoor, Europa: Nederland, Noorderbaan 25, Biddinghuizen Telefoon: +31 321 332038.  Mail: Info@ecosave.com Website: https://ecosave.com/

0
    0
    Afrekenen
    Your cart is emptyReturn to Shop