Tinyhouse store

Wie zijn wij?

Tiny House Store is een verzamelplek van alle kwalitatief goede en belangrijke producten die van meerwaarde zijn voor de Tiny House community.

Bij ons kan je een Tiny House kopen of zelf bouwen met een Tiny House zelfbouwpakket en ecologische bouwmaterialen. Maar ook voor regenwatersystemen en zonnepanelen kan je bij ons terecht. En nog veel meer!

Het doel van de Tiny House Store is om zowel de nieuwkomers in de community als de mensen die er al een tijdje mee bezig zijn te ondersteunen in hun zoektocht naar de juiste materialen en producten die passen binnen de filosofie van een Tiny Leven:

Het verkleinen van je ecologische voetafdruk.

Dit mooie Tiny House Solar en andere Tiny Houses staan klaar om bewoond te worden. Met mogelijkheden voor zonnepanelen en gasaansluiting kan je onafhankelijk van het elektriciteitsnet leven!
Kant-en-klare Tiny Houses
Ben je op zoek naar de juiste informatie omtrent Tiny Houses en wil je weten hoe je een plekje kan vinden? Bekijk dan onze uitgebreide informatiepagina’s of download gratis de Tiny House Startersgids.
Informatie Tiny Houses
Wil je zelf een Tiny House bouwen maar je weet niet hoe? Met het Fri:dom Tiny House zelfbouwpakket bouw je met de juiste ondersteuning gegarandeerd een veilig thuis.
Tiny House zelfbouwpakket

Tiny House Store, Tel: 0(031)6 – 422 019 38, Email: info@tinyhouse-store.nl, Website: https://tinyhouse-store.nl/

0
    0
    Afrekenen
    Your cart is emptyReturn to Shop